Tatoveringsfjerning

Laserbehandling / Tatoveringsfjerning

Tatoveringsfjerning med den nyeste Q-switch laseren. Vi behandler alle farger.

Til tross for at mange menn og kvinner tatoverer seg hvert år, ønsker mange etter en stund å fjerne dem. Mange tror at fjerning av tatoveringer er en smertefull prosess, men moderne laserteknologi gjør det mulig å unngå mange negative konsekvenser.

Laser tatoveringsfjerning er en enkel kosmetisk prosedyre som gjør at uønskede tatoveringer fjernes gjennom en serie laserbehandlinger. Ekstremt korte pulser av svært fokusert laserlys er rettet mot tatoveringsfargestoffene i huden. Når riktig bølgelengde av lys og tilstrekkelig energi brukes, vil fargestoffene oppløses, og leukocyttene i blodet forårsaker at fargestoffene gradvis forsvinner.

Laserbehandling / Tatoveringsfjerning

Vi har Nd-Yag Q-switched lasere og pikosekundslasere, dvs kortpulsete lasere som har minimal risiko for å gi varig skade i huden.Fjerning av lip-liner,kroppstatoveringer, asfalt taoveringermedfører en forbigående hevelelse som går over etter noen dager.Under behandlingen kan det føles som en «piskesnert». Det kan også forekomme forbigående blemmer og sår. Dette går over etter noen dager.

Q-switch lasere er det mange av på markedet i dag, i forskjellige bølgelengder, men Q-switched Nd-Yag som bruker, kan ikke gi arrdannelser eller negative hudvirkninger over tid. Det er en pigment- og hudvennlig laser

Pikosekundslasere er også sikre lasere, men erfaringsmessig går det ikke raskere med pikosekunder til tatoveringen er borte.

Laserbehandling / Tatoveringsfjerning

5 typer tatoveringer

  • Profesjonelt påførte
  • Amatørpåførte
  • Kosmetisek(eyeliner,lipliner mm)
  • Medisinske(oppmerking av strålefelt)
  • Asfalt tatoveringer (Barn,voksne som faller og skrubber seg opp)

Kontakt oss