Leppefillers

Ansikt og kropp / Filers

Leppefillers

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å definere leppekonturen, løfte leppene og munnviken, redusere linjer i leppekanten, øke volum, tilføre fuktighet samt korrigere skjevheter og asymmetri.

❤ Vil du ha en forynging av leppene dine?

En lip fillers behandling er for absolutt alle aldre. Dersom du synes leppene dine har mistet fargen,ser slitne ut, er tørre eller at de manger definisjon og volum, er dette behandlingen for deg.

En leppebehandling med lip fillers er så mye mer enn bare volum.Lip filler behandlinger er IKKE forbeholdt de unge, men kan på en naturlig og diskret måte forynge, fukte, og fremheve uten å gi volum uansett alder.

Når vi blir eldre så mister leppene også en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Tilbakefører vi forsiktig litt av det tapte volumet får det en foryngende effekt. I tillegg får man også fuktet leppene. Når vi eldes blir leppekantene mindre tydelige og kan flyte litt utover og amorbuen mister litt av spensten. Mange opplever også at munnvikene begynner å peke litt nedover.

En total foryngende behandling av leppene er litt diskret leppevolum, fukting av lepper ved hjelp av en svært myk og tyntflytende filler. Økt markering av leppekant og amorbue, samt en lett heving av munnvikene

Resultatet av en leppebehandling er synlig rett etter behandlingen, men umiddelbart etter vil leppene dine være litt hovne. Hevelsen varer ca 2-3 dager. Det endelige resultatet kan man imidlertid først se etter to uker. De første dagene kan man oppleve litt ujevnheter og klumper, men dette er i de fleste tilfeller borte etter noen uker. I noen tilfeller kan man opleveklumper og ujevnheter i opptil 2 måneder. Rett etter behandling vil mange oppleve rødhet, hevelse, kløe, blåmerker eller ømhet på behandlingsstedet. Dette er bivirkninger som vanligvis går over innen en uke etter injeksjon.

Klikk bildene for å se større utgaver

Kontakt oss