Profhilo

Ansikt og kropp / Botox

Prisvinnende oppstrammende hudbehandling!

Med tiden mister huden sitt faste ungdommelige utseende, som et resultat av den naturlige aldringsprosessen. Huden blir tynnere, mister sin naturlige elastisitet, blir slapp, løs og rynker kommer til syne.

Profhilo er en effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden. Glatter, strammer og fukter huden, og ikke minst gir den et naturlig resultat, uten å øke volum.

Hva er Profhilo?

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud, og har en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet.

I tillegg til å booste og fukte huden, remodellerer den også aldrende og slapp hud.

Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger.

Profhilo:

  • Glatter og strammer opp hud i ansikt, hals og kropp
  • Reparerer og stimulerer huden
  • Gir et naturlig resultat, bygger ikke volum
  • Fukter huden fra innsiden
  • Enkel og rask behandling uten «nedetid»
  • Kraftig oppstramming samt økt spenst og fylde. Dette er også en god behandling hvis man opplever å ha tørr eller livløs hud.
  • For best mulig resultat, bør alle områder behandles to ganger med fire ukers mellomrom. Deretter er det anbefalt med vedlikeholdsbehandling hver 6.-12. måned.

Hvordan virker Profhilo®

Behandlingen består av få injeksjoner, det er liten eller ingen smerte, og liten fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

Etter behandling vil man kunne se injeksjonsstedene som små myggstikk lignende bulker, disse vil forsvinne av seg selv innen ca 1-2 dager.

Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden i området blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Som et stabilisert produkt holder Profhilo® seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo® er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt, stramme opp huden og forbedre hudkvaliteten. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo.

Høres dette ut som en behandling for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

PRISER:

♦️  Profhilo 2 ml (1 sprøyte) 4500,-
♦️  Profhilo 4 ml (2 sprøyter) 7500,-

Kontakt oss