Rynkebehandling med Medisinske Injeksjoner

Ansikt og kropp / Botox

Om behandlingen

Medisinsk injeksjon injiseres i den aktuelle muskulaturen med en engangssprøyte med svært tynn nålespiss. Behandlingen tar cirka femten minutter og er svært skånsom og gir lite ubehag. Du kan gå rett tilbake på jobb eller til andre daglige gjøremål etter behandlingen. . 

Medisinsk injeksjon fungerer blant annet svært godt på bekymringsrynkene mellom øyenbrynene, smilerynkene rundt øynene og horisontale linjer i pannen. I tillegg kan medisinsk injeksjon også redusere rynker på overleppen, myke opp stramme kjever og redusere overdreven svette. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner. Det er ingen nedetid etter   medisinsk injeksjon behandling. Effekten setter inn i løpet av 2-3 dager og innen 14 dager har man full effekt. Effekten varer i snitt 4–6 måneder.

Etter behandling

Medisinsk injeksjon behandling kan medføre noe rødme og litt hevelse, men i de fleste tilfeller er spor etter behandling svært lite synlige etter 15-20 minutter. Noen kan få blåmerker etter injeksjonsbehandlingen. Disse vil forsvinne av seg selv i løpet av 1-2 uker.

Du kan gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart etter behandlingen, unntatt trening, badstue og massasje. Du skal unngå å påføre krem eller sminke de første 2 timene etter behandlingen.

For å unngå å påvirke nærliggende muskulatur er det viktig at du ikke masserer/gnir på det behandlede området, samt unngår trening og badstue de første 24 timene etter behandling.

Den vanligste bivirkningen ved bruk av medisinske injeksjoner mot rynker er tunge øyelokk. Såkalt ptose rammer en liten andel av de som behandles, og går over av seg selv i løpet av noen uker. I forskningsstudier er det beregnet at ca. 16% av de som får injeksjoner i panne får noe tyngre øyelokk, i varierende alvorlighetsgrad. Noen rapporterer også at de kan få kortvarig hodepine og lett tørrhet i øyne.

PRISER:

Muskelavslappende injeksjoner:
♦️ 1 område 1700 ,- (etter kampanje 2200,-)
♦️ 2 områder 2400,- (etter kampanje 3300,-)
♦️ 3 områder: 3100,- (etter kampanje 4200,-)

♦️♦️️ Et område er sinnarynka, kråketær eller linjer i pannen

⚡️ Behandlingen utføres av autorisert helsepersonell med ansvarlig lege
 
 

Kontakt oss