Blodkarfjerning av sprengte blodkar

Karlaser for blodkarfjerning

Hvis du har noen sprengte blodkar / kapillarer eller røde flekker på ansiktet eller et annet sted på kroppen, kan de fjernes med laser. Vi bruker en en 810 nm diodelaser fra MED_ART.

Hvordan fjerne sprengte blodkar?

Laserbehandling blir i dag sett på som gullstandarden for å fjerne sprengte blodkar. Dette er en sikker, enkel rask og effektiv behandling. 

Laserbehandling for å fjerne blod kar har blitt brukt i den medisinske verden i over 30 år, lasere blir mer og mer effektive og sikker å bruke. Laserklinikken Anne Harila bruker den aller siste teknologien, Med Arts Diodelaser 810 NM.

Sprengt blodkar / Blodkarfjerning / Laserbehandling

Laserbehandling

Laserlyset tiltrekkes av hemoglobinet (fargen i karret) og blir absorbert slik at karret blir ødelagt. Kroppen vil selv kvitte seg med karret slik som ved ett vanlig blåmerke.

Behandlingen er enkel og rask, normalt vil du trenge 1-3 behandlinger avhengig av hvor mye som skal fjernes.  Det er mulig å fjerne både små sprengte blodkar, og noe dypere kar i huden. Laser kan også fjerne hemangiomer, kirsebær hemangiomer, vaskulære fødselsmerker m.m. Laseren bruker en bølgelengde av lys som tiltrekker pigmentet/fargen i blodet, den varmer opp det sprengte blodkaret og ødelegger det helt. Siden bølgelengden kun tiltrekkes av fargen i karret, betyr dette at nærliggende vev IKKE blir ødelagt ved en slik behandling.

Hvordan virker laserbehandlingen?

Laserens stråle går igjennom huden din og treffer det overfladiske blodkaret. Varmen som bli levert fra laseren koagulerer blodet inni karret og fører til at den kollapser og stenges. Over de neste ukene vil karret forsvinner og alt blodet vil bli tatt vekk av hjelpecellene i kroppen. Vår laser er en av de sikreste og beste innenfor dette feltet, og vil kunne gi nok energi til hver blodkar uten å ødelegge omliggende strukturer eller hud. Vi bruker Med Arts Diodelaser 810 NM med kjøletip.

Hva er fordelen med laser i motsetning til andre behandlinger som skleroterapi?

  • Laser gir færre bivirkninger
  • Mindre traume til huden enn når det blir utført skleroterapi.
  • Raskere behandlingstid enn ved skleroterapi
  • Ingen nedetid etter behandling. Du kan gå rett på jobb.
  • Vi kan behandle hele kroppen. Også ansiktet.

Prisen bestemmes etter konsultasjonen. Fra kroner 600,-

Kontakt oss