Muskelsmerter

Muskelplager / Laserbehandling
Vi laserbehandler og forebygger akutte og kroniske muskelsmerter. Slag og støt mot muskler kan føre til at muskelfibre knuses og blødning oppstår i muskelvevet. Skaden gir en betennelse i musklene og omkringliggende vev, noe som gir muskelsmerter. Betennelsen bidrar også til reparere muskelfibrene som ble ødelagt.

Strekk

Strekkskader skyldes at spenningen i muskelfibrene blir så stor at de ryker og blødning oppstår. De skadde muskelfibrene gjør at det dannes en betennelse og området blir hovent og smertefullt. Ved alvorlige strekkskader kan reparasjonen ta opptil tre måneder. Kroppen vår reparerer strekkskaden ved å danne ett arr av bindevev. Dette vevet er mindre elastisk enn det opprinnelige muskelvevet og ryker lett. Det er derfor viktig å holde vevet mykt ved å tøyle muskelen.
Muskelplager / Laserbehandling

Muskelspenning

Ensformig arbeid eller psykisk stress kan gi økt muskelspenning fordi visse muskler spennes statisk over tid. Muskler som spennes stenger av sin egen blodtilførsel og får verken tilført oksygen eller kvittet seg med avfallsstoffer. Dette fører til okygenmangel og en opphopning av forbrenningsprodukter i muskelvevet, noe som gir muskelsmerter.
Muskelplager / Laserbehandling

Kontakt oss