VippeExtensions

Med vippe-extensions legges enkle hår med forskjellig lengde, tykkelse og fylde på de naturlige øyevippene. De festes på egne vipper og ikke på hud, så det er liten fare for allergiske reaksjoner.

Klassiske VippeExtensions

Ønsker du naturlige og elegante vipper vil 1:1-metoden passe perfekt for deg. Dette er en metode hvor vi fester én vippe på hver av dine naturlige vipper. Dermed vil vippene dine både se ut og føles som dine egne.

Denne klassiske forlengelsen gir deg lange, fyldige og naturtro vipper og er et alternativ for deg som ikke ønsker en overdrevet vippetang-effekt, men vil ha estetiske øyenvipper som fremhever øynenes skjønnhet.

Bestilling av time til vippe-tekniker Ylva
Telefon 94 20 89 27

Vippeextensions
Vippeextensions
Vippeextensions

Volum-Vipper

Volume er den nyeste teknikken innenfor vippeextensions. Her brukes tynnere og lettere vipper, og det festes flere løsvipper på hver naturlige øyevipp. Fordi vippene er lettere sitter de bedre, men gir allikevel et mer fyldig resultat.

Denne teknikken er mer skånsom for dine naturlige vipper, og vippene sitter i gjennomsnitt 1–2 uker lenger enn de klassiske vippene. Teknikken er blant annet velegnet for deg med få naturlige vipper.

Vippeextensions

Miks vippe-extensions

Miks vippe-extensions blir mer og mer populært, og det er rett og slett en miks (naturlig nok) av klassisk og volum. Her blir noen single vipper, og noen volum vipper festet til dine egne. En fin behandling om du for eksempel ønsker en cat-eye effekt med fyldigere vipper i kanten enn innerst i øyekroken.

En behandling for deg som ikke vil ha fullt volum, men fortsatt litt mer fylde enn det du får med klassisk vippe-extensions.