Rynkebehandling med Botox (Botulinumtoksin)

Syrebehandling med Inspira Med+

Om behandlingen

Botox injiseres i den aktuelle muskulaturen med en engangssprøyte med svært tynn nålespiss. Behandlingen tar cirka femten minutter og er svært skånsom og gir lite ubehag. Du kan gå rett tilbake på jobb eller til andre daglige gjøremål etter behandlingen. . 

Botox fungerer blant annet svært godt på bekymringsrynkene mellom øyenbrynene, smilerynkene rundt øynene og horisontale linjer i pannen. I tillegg kan botox også redusere rynker på overleppen, myke opp stramme kjever og redusere overdreven svette. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner. Det er ingen nedetid etter botoxbehandling. Effekten setter inn i løpet av 2-3 dager og innen 14 dager har eEffekten Effekten varer i snitt 4–6 måneder.

Menn har ofte kraftigere muskler enn kvinner, så virkningen hos menn kan avta raskere. Dette avhenger av hvor anspent muskelen i utgangspunktet er. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Årsaken til dette er sannsynligvis at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv, og dermed svakere som resultat av at den ikke brukes.

Etter behandling

Botox behandling kan medføre noe rødme og litt hevelse, men i de fleste tilfeller er spor etter behandling svært lite synlige etter 15-20 minutter. Noen kan få blåmerker etter injeksjonsbehandlingen. Disse vil forsvinne av seg selv i løpet av 1-2 uker.

Du kan gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart etter behandlingen, unntatt trening, badstue og massasje. Du skal unngå å påføre krem eller sminke de første 2 timene etter behandling med botox.

For å unngå å påvirke nærliggende muskulatur er det viktig at du ikke masserer/gnir på det behandlede området, samt unngår trening og badstue de første 24 timene etter behandling.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene.

Når vi eldes vil den naturlige hyaluronsyren i huden svekkes og huden blir ujevn, tørr og mister elastisitet. Linjer og rynker dukker opp og områder mister volum.

Vi injiserer små mengder hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi behandler også hender, hals og bryst med hyaluronsyre.

Hyaluronsyre har evnen til å binde vann, så når det injiseres vil huden fyldigere, fuktet fra innsiden, og elastisiteten og strukturen bedres.

Fakta om Hyalronsyre Fillere:

  • Ingen nedetid, men kan få et lite blåmerke
  • Umiddelbare og langvarige resultater,ofte 9-12 måneder.
  • Behandlingen påvirker ikke naturlige ansiktstrekk eller mimikk
  • Avhengig av utgangspunkt og område er 0,5 til 2 ml vanligvis nok mengde per behandling.
  • Om behandlingen:  Ved behandling vil du få bedøvelseskrem som skal ligge og virke. Du vil kjenne at det stikker, men det er liten smerte. Det vil oppstå en umiddelbar hevelse samme dagen og dagen etter, men du kan helt fint gå på jobb. Vi fraråder å trene eller drikke alkohol samme dag som behandlingen

Leppefillers

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å definere leppekonturen, løfte leppene og munnviken, redusere linjer i leppekanten, øke volum, tilføre fuktighet samt korrigere skjevheter og asymmetri.

Profhilo

Profhilo er en injeksjonsbehandling som injiseres rett under det øverste hudlaget. Har ingen nedetid.Produktet har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre og brukes til behandling av slapp hud. En behandling med Profhilo øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i at huden føles glattere og fastere.

 Selve behandlingen består av fem stikk på hver side av ansiktet, men spredningen av produktet er stor, noe som gjør at hele ansiktshuden forynges, ikke bare der hvor injeksjonen utføres. Behandling med Profhilo øker ikke volumet i huden, slik andre fillere gjør, men etterlater huden glattere og fastere uten at ansiktsformen endres.

Profhilo egner seg svært godt til behandling av ansikt, hals, decollete og hender. Målgruppen er 30-60 år, men Profhilo kan også brukes av yngre, som en forebyggende behandling. Vi anbefaler to behandlinger med fire til seks ukers mellomrom for optimalt resultat.

*All behandling utføres av autorisert helsepersonell med ansvarlig lege.

PRISER:

Medisinsk injeksjon med Botulinumtoxin(botox):
♦️ 1 område 1500 ,- (etter kampanje 2200,-)
♦️ 2 områder 2200,- (etter kampanje 3300,-)
♦️ 3 områder: 2900,- (etter kampanje 4200,-)
♦️♦️️ Et område er sinnarynka, kråketær eller linjer i pannen
⚡️ Medisinske injeksjoner settes i samråd med lege og følger strenge retningslinjer

Medisinsk Fillers:
♦️ 0,5 ml: 1500 ,- (etter kampanje 2200,-
♦️ 1 ml: 2200,- (etter kampanje 2700,-)

♦️♦️ Brukes mot dype rynker,nasiolabiale linjer, sur munn, volum i lepper og kinn

Profhilo:
♦️  Profhilo 2 ml (1 sprøyte) 4500,-
♦️  Profhilo 4 ml (2 sprøyter) 7500,-

Kontakt oss